Master Eğitim..: (28-29 Eylül 2013)
1- Mustafa Mimaroğlu
2- Ertan Elmas
3- Taner Özcan
4- Cenker Yozgatlı
5- Riyat Boz
6-
7-
8-
Açıklama..:
Master Eğitim için bu sefer düşündüğümüz güzergah K.Maraş-Andırın tarafı. Eğitim, 28 Eylül Cumartesi sabahı Antakya çıkışlı başlayıp, 29 Eylül Pazar akşamı Antakya'da son bulacaktır.
28 Eylül Cumartesi sabahı saat 08.30 da şehir çıkışındaki İl Jandarma Komutanlığı'nın karşısında yer alan Shell Benzin İstasyonu'nda buluşulup, hocamız Uğur Ertekin'in brifinginden sonra yola çıkılacaktır.
=====================================================================================================================
Ride Check Kontrol Sürüşü..: ( 30 Eylül 2013 )
1-
2-
3-
4-
5-
6-
7-
8-
Açıklama..:
Ride Check Kontrol Sürüşleri randevu sistemiyle, Topboğazı-İskenderun arasında yapılmaktadır. Gün içinde müsait olduğunuz saatte her kişi için 45 dakikalık Kontrol Sürüşü eğitimine katılabilirsiniz.
Bu sürüş sonrası hocamız tarafından, gözlemlenen sürüşünüz hakkında son durumunuz ile ilgili brifing alıyor, yeniden puanlandırlıyorsunuz.
=====================================================================================================================
Birebir Özel..: ( 01-02-03 Ekim 2013 )
1- Uğur Altunlu ( 01 Ekim Salı )
2- Mete Altunlu, Mustafa Acar ( 02 Ekim Çarşamba )
3- ( 03 Ekim Perşembe )
Açıklama..:
Tek ya da çift kişinin gün boyu hocamız Uğur Ertekin'den aldığı özel eğitimdir.
08.30'da Livan Otel önünden başlanmaktadır.
======================================================================================================================
Rospa Test..: ( 04 Ekim Cuma )
1- Mehmet Okay
2- Zahir Kılıçlar
3- Bülent Yeşil
4- Fuat Bahadır
5- Cemil Bereket
6- Mustafa Ödemiş
Açıklama..:
Puanını istenilen düzeye düşürmüş (20-24 puan) kişilerin katılabildiği testi geçmesi halinde Roadar Üyeliği'ni kazandığı bir sınavdır.
Bu sınavlara Roadar Üyeliği'ni kazanmış, derecesini yükseltmek isteyen arkadaşlarımız da katılmaktadır.
======================================================================================================================
Paket Eğitim..: (04-05-06 Ekim 2013 )
1- Hamza Konuksever
2- Murat Kaya
3- Ali Recimoğlu
4- Güney Akın
5- Mustafa Başsu
6- Erkin Gedik
7-
8-
Açıklama..:
Eğitimlerle yeni tanışan sürücü arkadaşların katıldığı ve üç gün süren eğitimlerdir. Bu eğitimlere katılabilmek için A-2 ehliyetli olmak ve kendi motosikletinizle 2000 km. yol yapmış olmak gerekmektedir.
1. gün ( 04 Ekim Cuma ) akşam saat 19,30 da Teorik Eğitim yapılmaktadır. Teorik Eğitim'lerimizi Balık Pazarı cıvarında yer alan, Antakya Ticaret Borsası Konferans Salonu'nda yapmaktayız. Yaklaşık beş saat süren Teorik Eğitim, 45'er dakikalık periyodlarda işlenmektedir.
Teorik Eğitim'lere katılım ücretsiz olup, herkese açıktır. Bu eğitimler aynı zamanda diğer araç sürücülerine ve yayalara da faydalıdır.
Bundan dolayıdır ki, etrafımızda Teorik Eğitime getirebileceğimiz herkesi getirmemiz, bu işe gönül vermiş bizler için bir gerekliliktir.
2. gün ( 05 Ekim Cumartesi ) eğitimlerimiz trafiğe kapalı alanda yapılan hakimiyet eğitimleridir. Bu eğitimlerimiz İskenderun Mühendislik Fakültesi önündeki eski havaalanında yapılmakta olup, gün boyu sürmektedir.
Kapalı Alan Eğitimleri için 05 Ekim Cumartesi sabah saat 08,30'da İl Jandarma karşısında yer alan Shell Benzin İstasyonu'nda buluşup toplu halde İskenderun'a doğru hareket edilmektedir.
3. gün ( 06 Ekim Pazar) eğitimlerimiz gün boyu trafiğe açık alanda yapılmaktadır. Güzergahımız Antakya-İskenderun karayoludur.
Buluşma yerimiz, herzaman olduğu gibi saat 08,30'da İl Jandarma karşısındaki Shell Benzin İstasyonudur.
Eğitimler hepimiz için bir gerekliliktir.
Bu eğitimleri kaçırmayan şanslı kişilerden olmanızı diliyorum... :sapka: